FAQ

FAQ

Algemeen

Wanneer is het mogelijk om op locatiebezoek te komen?

Locatiebezoeken zijn steeds mogelijk op afspraak op dinsdag en woensdag. Neem contact op en geef enkele geschikte momenten door, we kijken graag in onze agenda wanneer mogelijk is. 

Beschikken jullie over een grondplan?

Je kan onze grondplannen downloaden op onze spaces pagina

Zijn honden toegestaan in JJ House?

Zeker en vast, vaak aanwezig in JJ House is ons eigen waakhondje, Jefferson.

Wat is de maximum capaciteit van JJ House?

De maximum capaciteit per ruimte vind je terug op onze spaces pagina. Hou hierbij rekening dat je verschillende ruimtes met elkaar kan combineren, zo verhoog je de capaciteit mogelijkheden. 

Is JJ House geschikt voor een huwelijk?

JJ House is door het idyllische kader een ideale trouwlocatie. Voor huwelijken bieden wij graag een pakket aan waarbij een ceremonie, receptie met diner en dansfeest mogelijk is. Hiervoor bieden wij graag onze JJ Courtyard in combinatie met de JJ Bar & JJ Lounge en/of het JJ Coach House aan met aansluitend de JJ Basement voor het dansfeest. 

Is het mogelijk om in JJ House een vaste plek te bemachtigen?

Wij horen hierbij graag naar wat je net op zoek bent. Gezien de grootte van het pand zijn er erg veel mogelijkheden. Buiten de ruimtes die we verhuren voor events & meetings beschikken we ook over een commerciële ruimte die zowel voor lange termijn als korte termijn gehuurd kan worden. De invulling bepaal je zelf. Meer informatie over deze ruimte vind je terug op deze pagina

Staan jullie open voor samenwerkingen?

JJ House is een plek voor iedereen, wij staan zeker open voor samenwerkingen en bieden graag onze locatie voor leuke concepten aan! Neem contact met ons op, we bekijken graag de mogelijkheden. 

Kan je tijdens het weekend ook een event organiseren?

Ja, dat kan zeker. Tijdens het weekend is JJ House ook een horecazaak, de bar, lounge en binnenkoer zijn dan geopend voor publiek, echter wordt er steeds voorrang gegeven aan event aanvragen (privé & publiek). Wij communiceren tijdig via onze social media indien onze bar uitzonderlijk niet geopend zou zijn. 

Is het mogelijk om een nightlife event in JJ House te organiseren?

Dit is afhankelijk van het type event. Gezien het historisch kader en de centrale ligging in centrum van Antwerpen dienen wij rekening te houden met geluidsoverlast. Stel ons zeker je concept voor, we bekijken graag indien dit mogelijk is!

Welke technische materialen kunnen ter beschikking gesteld worden?

Wij beschikken over verschillende LCD tv schermen, professionele speakersets, micro's en headphones, een DJ booth, een licht en geluidinstallatie. We werken samen met een vaste leverancier en kunnen specifieke aanvragen van technisch materiaal voorzien. Alsook kan technische ondersteuning voorzien worden. 

Huur ruimtes

Is het mogelijk om verschillende ruimtes te combineren?

Uiteraard! Elke ruimte is uniek en heeft zijn eigen verhaal maar wanneer je de ruimtes combineert vormen deze een mooi geheel, ideaal voor grotere groepen. Het is ook steeds mogelijk om JJ House in zijn geheel af te huren. 

Is het mogelijk een bepaalde datum in optie te plaatsen?

Neem zeker contact met ons op, wij bekijken graag de mogelijkheden in onze agenda. Indien deze datum nog beschikbaar is, plaatsen we je aanvraag in optie. Deze wordt slechts bevestigd bij het ontvangst van een voorschot. 

Is het mogelijk om enkel een ruimte te huren zonder extra services van JJ House?

We zijn erg flexibel, de voorziening van een andere inrichting van meubilair of extra aankleding, voorziening van techniek en voorziening van catering kan extern gebeuren. Hou hier echter rekening mee dat er buiten de zaalhuur er standaard kosten voor personeel en drankafname worden aangerekend. Dit wordt steeds in-house voorzien. 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden bij een boeking van een ruimte?

Onze annuleringsvoorwaarden vind je terug op onze offerte onderaan bij 'Algemene voorwaarden'. 

Catering

Beschikken jullie over vaste food & drink formules?

Voor meetings bieden wij graag onze vaste catering formules aan. Deze kan je terugvinden op onze catering pagina. Bij grotere groepen vanaf 20p is het ook steeds mogelijk een menu op maat te laten maken. 

Voor events maken we graag steeds een menu op maat. Hierbij zijn oneindig veel mogelijkheden; walking dinner, sharing dishes, buffet, streetfood,... voor zowel ontbijt, lunch, aperitief als diner. Stuur ons gerust je voorkeuren door, we stellen graag iets op maat voor. 

Is externe catering mogelijk?

Ja, wij verzorgen graag de catering van jouw event maar indien gewenst is het ook mogelijk om met een eigen catering te werken. Hierbij is het mogelijk om onze volledig uitgeruste keuken af te huren. Bij externe catering is het belangrijk dat er vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt i.v.m. de voorziening van servies en personeel. Drankafname gebeurt steeds via JJ House. 

Externe catering tijdens meetings is niet mogelijk, hierbij stellen wij graag onze food & drink formules aan je voor.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x